07 Jul C.R. – 23 ani – Corectia Asimetriei Mamare cu Implanturi Mamare Diferite

C.R. – 23  ani – Corectia Asimetriei Mamare cu Implanturi Mamare Diferite

Aceasta domnisoara de 23 de ani dorea marire sanilor si corectia asimetriei mamare deoarece sanul stang era mai mare decat cel drept. Aceasta diferenta a observat-o in perioada de pubertate cand sanul stang a crescut mai mult decat cel drept. Acest fapt ii creea un mare disconfort si pierderea increderii in sine legata de faptul ca nu putea purta nimic fara sutien.

La examinarea sanilor am observat un volum redus al glandei mamare si un tonus bun al pielii iar sanul stang mai mare ca volum. Deasemenea sanul stang avea santul inframamar situat pe torace mai jos decat cel drept si orientarea era mai lateralizata pe torace comparativ cu sanul drept. Amprenta sanilor era rotunda cu mameloanele centrate pe mijlocul sanului. Circumferinta toracelui sub sani era 70 cm.

Dupa probarea sizerelor am hotarat sa folosesc implanturi rotunde cu gel siliconic coeziv, suprafata texturata, cu profil inalt, cu volumul de 350 ml pentru sanul drept si 300 ml pentru sanul stang.

In timpul operatiei am introdus implanturile in spatiul submuscular prin incizie situata in santul inframamar, inciziile fiind situate la niveluri diferite pentru a obtine o echilibrare armonioasa a sanilor.

Domisoara este foarte multumita de rezultatul operatiei deoarece ambii sani sunt simetrici si se poate bucura de vara si fara sutien. Fotografiile “dupa” sunt efectuate dupa 1 an de la operatie cand sanul este asezat si se observa sanii situati la acelasi nivel in polul inferior si o echilibrare a armoniei sanilor.

caz7