CHIRURGIA SANILOR

In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale, in urma carora pacientele si pacientii au fost foarte multumiti. Dr. VOICU a obtinut, in urma cursurilor efectuate, numeroase certificari si atestari, precum si recunoastere internationala, pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu

Dr. Radu VOICU

ok fetelor,

daca si voi sunteti la fel ca marea majoritate a femeilor care se gandesc la marirea sanilor, probabil aveti o groaza de intrebari. Cel mai probabil ati vorbit cu cateva prietene sau ati cautat pe internet.

Stim cat de repede informatiile si ideile te pot coplesi, asa ca sunt sigur ca vei aprecia cateva informatii directe de la mine. Chiar daca alegi sa te operez eu pentru marirea sanilor sau alegi orice alt chirurg plastician, sau consideri ca operatia de marire a sanilor nu este pentru tine, cred ca paginile acestui ghid iti pot fi utile.

Operatii de Marire a Sanilor

Augumentarea mamară este un tip de intervenţie chirurgicală estetică ce se efectuează pentru îmbunătăţirea aspectului liniei bustului la femei. Aceasta implică introducerea unor implanturi sub glanda mamară sau sub muschiul pectoral pentru a adăuga volum şi pentru a obţine o formă mai bine definită.

Femeile optează pentru chirurgia sânilor dintr-o varietate de motive. De exemplu, unele dintre ele doresc să mărească volumul sânilor naturali mici, în timp ce altele urmăresc corectarea sânilor disproporţionaţi sau refacerea lor in urma unei sarcini si alaptarii.

Detalii ...

Operatii de Ridicare a Sanilor

În general, femeile optează pentru intervenţia chirurgicală de ridicare a sânilor pentru a reveni la aspectul lor tineresc, afectat de îmbătrânire sau de graviditate, care au determinat lăsarea acestora precum şi pierderea semnificativă în greutate poate conduce de asemenea la lăsarea sânilor şi la apariţia vergeturilor. Ridicarea sanilor poate fi de folos în aceste situaţii. În anumite cazuri, ridicarea sânilor este asociată cu intervenţia chirurgicală pentru tratarea sânilor tuberoşi, o anomalie congenitală caracterizată prin sâni lungi şi înguşti şi piele întinsă între areole şi baza sânilor.

Detalii ...

Corectia Asimetriei Mamare

In mod fiziologic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vedere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta. Aceasta poate apare in perioada de pubertate cand se produce dezvoltatrea sanilor sau poate apare dupa sarcina si alaptare. Tehnicile de corectare sunt cele care au ca rezultat obtinerea unor sani simetrici in armonie cu corpul.

Aceasta se poate realiza fie prin marirea sanului pentru sanul mai mic, mastopexie pentru sanul mai mare sau mai lasat sau prin combinarea acestor tehnici.

Detalii ...
75%

din femei

... au spus ca marirea sanilor ``MERITA``

CHIRURGIA SANILOR TE AJUTA

61%

din pacientele noastre

... au acum parte de mai mult SEX

70%

din paciente

... spun ca satisfactia vietii sexuale a CRESCUT