GALERIE FOTO

Urmareste galeria de imagini cu operatiile facute de Dr. Radu Voicu de-a lungul timpului

 • Asimetrie Mamara

  Asimetrie Mamara

  In mod fiziologic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vedere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta.

  Detalii
 • Marirea Sanilor

  Marirea Sanilor

  Augumentarea mamară este un tip de intervenţie chirurgicală estetică ce se efectuează pentru îmbunătăţirea aspectului liniei bustului la femei.

  Detalii
 • Ridicarea Sanilor

  Ridicarea Sanilor

  Ridicarea sânilor (mastopexia) reprezintă o procedură comună de îmbunătăţire a aspectului sânilor, care constă în ridicarea şi în remodelarea sânilor lasati.

  Detalii

Cum sa vizionezi galeria foto inainte-dupa

Te-ai uitat vreodata intr-o revista si ti-a placut o tunsura de acolo foarte mult, dar stilistul tau ti-a spus ca nu ti se potiveste deoarece ai parul prea slab, cret, drept etc?
Aceasta se poate intampla cand te uiti la galeria foto cu fotografii inainte-dupa operatie
Cel mai important lucru e sa gasesti fotografii “inainte” care sa se asemene cu tine

Incepe cu fotografiile “inainte” unde vezi sani asemanatori ca forma cu ai tai si abia dupa aceea cauta fotografiile cu rezultatele care iti plac.
Fii sigura ca te-ai uitat la fotografiile cu femei care au aproximativ aceeasi greutate, inaltime, dimensiunea toracelui si a sanilor.

Fotografiile “inainte-dupa” iti pot spune foarte mult despre stilul chirurgului si fi sigura ca se potriveste ideii tale

Este destul de clar, uitandu-te la galeria foto, ca idealul Dr. Voicu este aspectul cat mai natural al formei si marimii sanilor, dar e posibil ca asta sa nu fie ceea ce iti doresti

Din punct de vedere tehnic, fotografiile ar trebui sa fie uniforme ca aspect si marime (fotografiile inainte-dupa sa fie ale aceleiasi paciente! Uite-te dupa semen personale ca si alunitele si pistruii daca nu esti sigura de concordanta)

Este de inteles ca fotografiile pe care le vezi sunt rezultatul de care doctorul si pacienta sunt incantati, deci  nu ar trebui sa fie unicul motiv pentru a-ti alege chirurgul (totusi ar fi bines a vezi mai multe fotografii cu rezultate foarte bune)
Gandeste-te la fotografii mai mult ca la un ajutor pentru a iti exprima aspectul asteptat si sa intelegi ca nu poti reproduce exact rezultatul care apare in fotografie

De ce Dr. Voicu este alegerea potrivita pentru tine?

Alatura-te si tu clientelor multumite de Dr Radu Voicu!

“La indemnul prietenelor mele care si-au facut deja aceasta operatie (marire de sani) am apelat in primul rand la sfatul unui chirurg plastician. S-a dovedit a fi o decizie foarte buna. Sunt bucuroasa cu noul meu bust!”

Carina M.

” Sunt o mama si o femeie fericita si implinita. Asta pot sa afirm, dupa ce am avut curajul sa vorbesc cu o persoana calificata. Dupa ce am nascut, am revenit la greutatea de dinainte, doar ca sanii mei aratau mai bine.”

Daria D.

“Este o minune pe care o poti intelege numai cand o incerci, cand esti deschis la nou si cand esti pe maini bune ca ale doctorului VOICU. Va multumesc mult domnule doctor.”

Maria C.

“Am crezut ca minuni exista doar in povesti. Anul acesta insa am aflat ca trebuie sa crezi ca se pot intampla. Dr. Radu Voicu este cel care mi-a aratat cum pot corecta pozitionarea sanilor mei si operatia a fost un succes!”

Ioana A.