DOWNLOAD E-BOOK

Aceasta pagina este dedicata cartilor in format PDF. Avantajul acestui format este acela ca puteti descarca documentul in calculator, tableta sau telefon si il puteti accesa dupa aceea si fara conexiune la internet. Ebook-urile pe care le veti gasi mai jos, disponibile pentru descarcare GRATUIT, sunt rodul muncii si experientei mele. Punandu-le impreuna am redactat carti utile pentru informarea dumneavostra legat de anumite interventii chirurgicale la nivelul sanilor. Sper sa gasiti informatiile cautate in paginile Ebook-urilor prezentate.

 

Va urez lectura placuta!

 

Dr. Radu VOICU

LA INCEPUT A FOST FEMEIA

Aflati cum au evoluat etaloanele de frumusete de-a lungul secolelor.

 

Va doresc lectura placuta!

GHIDUL FETELOR PENTRU

MARIREA SANILOR

Daca va ganditi la o marire a sanilor, probabil aveti o groaza de intrebari. Cel mai probabil ati vorbit cu cateva prietene sau ati cautat pe internet. Stiu cat de repede va pot coplesi informatiile si ideile, asa ca sunt sigur ca veti aprecia cateva informatii direct de la mine. Asa ca am decis si am scris aceasta carte in format electronic, cu 29 de pagini , care contine informatii detaliate despre operatia de marire a sanilor. Citind-o puteti afla despre:

 

Cum sa vizionati galeria foto inainte-dupa

Intrebari pe care sa le adresati chirurgului plastician

Cum sa va recuperati usor

De ce vor fetele sani mari

CONSULTATIA PENTRU MARIREA SANILOR

Prima vizită la un chirurg plastician trebuie să însemne ceva mai mult decât adresarea câtorva întrebări. Deşi aceasta este neîndoielnic o parte importantă a experienţei privind chirurgia plastică, succesul vizitei depinde de pregătirea ei.

RECUPERAREA DUPA OPERATIILE DE MARIRE SI RIDICARE A SANILOR 

In urmatoarele 36 de pagini ale acestei carti voi aprofunda informatiile despre cum sa te pregatesti pentru o operatie estetica la sani si ce sa faci pentru o recuperare sigura si rapida.  Ceea ce vei citi acum este inspirat din recuperarea unor paciente care au beneficiat de operatii de marire a sanilor sau ridicare, care au avut bunavointa de a-mi transmite toate cele prin care au trecut.

REVIZIA MAMARA – SCHIMBAREA IMPLANTURILOR MAMARE

Aceasta interventie, cunoscuta si sub numele de înlocuirea implantului mamar, implică de obicei indepartarea și / sau înlocuirea implanturilor mamare. Interventia se efectuează pentru a modifica dimensiunea sau tipul de implanturi si pentru a corecta orice complicații posibile aparute dupa prima marire a sanilor. Obiectivul general este de a restabili conturul si aspectul tineresc al sanilor.

ALAPTAREA DUPA OPERATIILE DE MARIRE SI RIDICARE A SANILOR

Daca va doriti o operatie la sani,cu siguranta v-ati pus si cateva intrebari legate de posibilitatea de a alapta dupa aceasta interventie. Stiu cat de repede va pot coplesi informatiile si ideile, asa ca sunt sigur ca veti aprecia cateva informatii direct de la mine. Chiar daca alegeti sa va operez eu pentru marirea sanilor sau pentru ridicarea sanilor, sau alegeti alt chirurg plastician, cred ca paginile acestui ghid va pot fi utile.

GHIDUL FETELOR PENTRU MARIREA BUZELOR

Daca va doriti o marire a buzelor fie aveti buzele subtiri, fie nu au contur, fie pur si simplu le doriti mai voluminoase. Un nou studiu realizat a demonstrat faptul că femeile cu buze mai pline, mai ferme, sunt percepute ca fiiind mai tinere decât sunt în realitate. Cheia unui aspect perfect al buzelor este de a creste cele 5 caracteristici puțin cunoscute ale buzelor, într-un mod natural si subtil. In urmatoarele pagini va voi vorbi despre buze si despre cele 5 caracteristici asupra carora este necesar sa se lucreze pentru a obtine buze delicioase si tineresti.

GARANTIA PE VIATA GCA

Fiecare pacienta care alege implanturile Eurosilicone, se poate bucura de ceva foarte special. Increderea in alegerea sa. Toate implanturile Eurosilicone sunt asigurate pe viata impotriva fractionarii si contracturii capsulare.