OPERATII DE MARIRE A SANILOR

Augumentarea mamara este un tip de interventie chirurgicala estetica ce se efectueaza pentru îmbunatatirea aspectului liniei bustului la femei. Aceasta implica introducerea unor implanturi sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral pentru a adauga volum si pentru a obtine o forma mai bine definita.

Dr. Radu VOICU

ok fetelor,

daca si voi sunteti la fel ca marea majoritate a femeilor care se gandesc la marirea sanilor, probabil aveti o groaza de intrebari. Cel mai probabil ati vorbit cu cateva prietene sau ati cautat pe internet.

Stim cat de repede informatiile si ideile va pot coplesi, asa ca sunt sigur ca veti aprecia cateva informatii direct de la mine. Chiar daca alegeti sa va operez eu pentru marirea sanilor sau alegeti orice alt chirurg plastician, cred ca vizionarea acestei prezentari video va poate fi utila.

Consultatie

Dacă doriţi o intervenţie chirurgicală pentru augumentarea sânilor, primul pas este programarea unei consultatii la Dr. Voicu. În timpul acestei consultaţii, Dr. Voicu vă va examina şi vă va asculta cu atenţie pentru a şti care sunt rezultatele pe care le urmăriţi astfel incat sa va poata recomanda varianta optima pentru a obtine aspectul pe care îl doriţi.

Tipuri de implanturi mamare, marimi si forme

În cazul în care optaţi pentru această intervenţie chirurgicală, una dintre primele întrebări pe care va trebui să vi le puneţi va fi legată de tipul de implant care vi se potriveşte. Totuşi, nu va fi nevoie să decideţi singură. Dr. Voicu vă va ajuta să alegeţi cel mai potrivit tip de implant pentru dumneavoastră, în funcţie de conformaţia corpului şi de rezultatele pe care le urmăriţi.

Impreuna cu Dr. Voicu veti alege forma si marimea implanturilor in functie de caracetristicile personale ale dumneavostra (torace, forma sanilor, pozitionarea areolei mamare). Veti proba cateva sizer-e (proteze externe pentru stabilirea volumului implantelor). Acestea sunt personalizate pentru diversele dimensiuni ale implanturilor. Sizer-ele se introduc in bustiera si va veti putea privi în fața unei oglinzi pentru a vedea creșterea preconizată a volumului. Selecția finală a implantului se face în funcție de măsurătorile anatomice

Poziţionarea implanturilor mamare

Cele trei opţiuni principale de poziţionare a implanturilor mamare sunt:

Subglandular sau deasupra muşchilor pectorali – în acest caz, implanturile sunt situate în spatele ţesutului mamar, însă în faţa muşchilor pectorali;

Parţial submuscular sau parţial în spatele muşchilor – în acest caz, chirurgul introduce implanturile în spatele ţesutului mamar şi parţial sub muşchi;

Complet submuscular sau complet în spatele muşchilor – în acest caz, implanturile sunt poziţionate în totalitate sub ţesutul mamar şi sub muşchi.

Opţiuni de incizare

În vederea intervenţiei chirurgicale de augumentare mamară, chirurgul trebuie să practice anumite incizii la nivelul pielii. Aceste incizii pot fi de dimensiuni relativ mici şi pot fi practicate în locuri puţin vizibile, astfel încât acestea vor fi aproape insesizabile. Inciziile pentru implanturile mamare pot fi practicate în unul dintre următoarele doua locuri:

Sub sân (incizie inframamară) – aceste incizii sunt plasate de-a lungul faldurilor naturale ale pielii, în locul în care baza sânilor dumneavoastră se întâlneşte cu zona toracelui.

In jurul mamelonului (incizie periareolară) – practicată cu atenţie de-a lungul marginilor areolelor.

Locul cel mai bun de incizare în cazul dumneavoastră depinde de mai mulţi factori, printre care se numără şi tipul de implant pentru care aţi optat.

Cum se efectuează augumentarea mamară?

Operatia de marire a sanilor se efectueaza cu anestezie generala intr-o clinica acreditata si necesita 1 noapte de internare. Interventia dureaza 1-3 ore în funcţie de natura şi de complexitatea acesteia, precum şi în funcţie de aspectul dacă aceasta este sau nu este efectuată ca procedură de sine‑stătătoare sau în asociere cu alte intervenţii chirurgicale.

Ridicarea sanilor combinata cu augumentarea mamară

Dr. Voicu vă poate recomanda să efectuaţi în cadrul aceleaşi proceduri atât o augumentare mamară cat si o ridicare a sanilor. Aceasta ajută la tratarea sânilor căzuţi (ptoza mamară) care pot fi rezultatul modificărilor corporale după sarcină, al pierderii în greutate sau al vârstei înaintate. Această procedură combinată presupune refacerea formei ţesutului mamar, întinderea şi ridicarea pielii de pe sâni şi introducerea unui implant.

75%

din femei

... au spus ca marirea sanilor ``MERITA``

CHIRURGIA SANILOR TE AJUTA

61%

din pacientele noastre

... au acum parte de mai mult SEX

70%

din paciente

... spun ca satisfactia vietii sexuale a CRESCUT