CORECTIA ASIMETRIEI MAMARE

 

Dr. VOICU este medic primar de chirurgie plastica din anul 2006, fiind coordonatorul activitatii chirurgicale la Bendis Medical Bucuresti, avand o EXPERIENTA de 19 ani in chirurgia plastica si estetica.

Dr. Radu VOICU

ok fetelor,

daca si voi sunteti la fel ca marea majoritate a femeilor care se gandesc la marirea sanilor, probabil aveti o groaza de intrebari. Cel mai probabil ati vorbit cu cateva prietene sau ati cautat pe internet.

Stiu cat de repede informatiile si ideile va pot coplesi, asa ca sunt sigur ca veti aprecia cateva informatii direct de la mine. Chiar daca alegeti sa te operez eu pentru marirea sanilor sau alegeti alt chirurg plastician, cred ca vizionarea acestei prezentari video va poate fi utila.

Consultul initial

În cursul vizitei iniţiale, Dr. Voicu vă va măsura sânii în poziţie verticală în picioare. Veţi discuta despre rezultatele pe care le urmăriţi în urma acestei proceduri chirurgicale, inclusiv despre dimensiunea şi forma sânilor şi poziţia mameloanelor.

Cum se efectuează intervenţia de corectare a asimetriei mamare?

In mod fiziologic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vedere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta. Aceasta poate apare in perioada de pubertate cand se produce dezvoltatrea sanilor sau poate apare dupa sarcina si alaptare. Tehnicile de corectare sunt cele care au ca rezultat obtinerea unor sani simetrici in armonie cu corpul.

Aceasta se poate realiza fie prin marirea sanului pentru sanul mai mic, ridicare pentru sanul mai mare sau mai lasat sau prin combinarea acestor tehnici.

Recomandarea mea:

Optati pentru marirea sanului mai mic, folosind un implant mamar. Din experienta mea, pacientele mi-au relatat aparitia unui efect estetic, functional si psihologic superior prin folosirea implanturilor fata de efectul obtinut prin reductia cu sau fara mastopexie a sanului mare.

După intervenţia chirurgicală de corectare a asimetriei mamare…

Având în vedere că pielea este eliminată şi ţesutul repozitionat, sânii vor prezenta echimoze, vor fi inflamaţi şi dureroşi la atingere după această intervenţie chirurgicală. Va fi necesar ca, timp de câteva zile, să purtaţi bandaje sau o bustiera chirurgicala. Este posibil să simţiţi durere, însă aceasta poate fi tratată cu medicamentele prescrise postoperator. După îndepărtarea bandajelor dupa 7 zile de la operatie veti continua sa purtati bustiera de sustinere inca 5 saptamani. În general, firele se scot dupa 2 săptămâni de la procedură.

Ridicarea greutăţilor mari sau eforturile intense trebuie evitate întrucât ar putea cauza tumefierea sânilor. În general, puteţi să vă reluaţi activitatea cotidiana după 2-3 zile, iar după cateva sapatamani veţi putea reveni la stilul dumneavoastră de viaţă normal. Este posibil ca, temporar, mameloanele să îşi piardă sensibilitatea, însă aceasta revine în general pe măsură ce sânii dumneavoastră se vindecă. Capacitatea de alăptare rămâne intactă după intervenţiile chirurgicale de ridicare a sânilor întrucât în timpul procedurii ţesutul glandular si canalelel galactofore nu sunt afectate.

Îmbunătăţirea formei sânilor poate determina o creştere a încrederii în sine şi poate schimba modul în care sunteţi percepută de celelalte persoane.

De asemenea, procedura nu schimbă permanent forma şi fermitatea sânilor dumneavoastră. Cu trecerea timpului, vă puteţi aştepta ca efectele îmbătrânirii şi ale gravitaţiei să se producă în continuare. În aceste cazuri, este posibil să aveţi nevoie de o intervenţie chirurgicală de rectificare. Cele mai bune candidate pentru această operaţie estetică sunt femeile stabile din punct de vedere emoţional, care au aşteptări realiste şi care înţeleg în totalitate procedura.

Ridicarea sanilor combinata cu augumentarea mamară

Dr. Voicu vă poate recomanda să efectuaţi în cadrul aceleaşi proceduri atât o augumentare mamară cat si o ridicare a sanilor. Aceasta ajută la tratarea sânilor căzuţi (ptoza mamară) care pot fi rezultatul modificărilor corporale după sarcină, al pierderii în greutate sau al vârstei înaintate. Această procedură combinată presupune refacerea formei ţesutului mamar, întinderea şi ridicarea pielii de pe sâni şi introducerea unui implant.

75%

din femei

... au spus ca marirea sanilor ``MERITA``

CHIRURGIA SANILOR TE AJUTA

61%

din pacientele noastre

... au acum parte de mai mult SEX

70%

din paciente

... spun ca satisfactia vietii sexuale a CRESCUT