PRETURI CHIRURGIA SANILOR

Pretul unei consultatii este 100 RON. In cadrul consultatiei Dr. Voicu va va explica elementele importante si utile de stiut referitoare la interventia pe care o considerati oportuna pentru imbunatatirea aspectului dumneavostra.

Cat costa o operatie la Dr. Voicu?

 • Ridicarea Sanilor

 • 2500 - 3300 / operatie
 • Pretul pentru operatia de ridicarea a sanilor este variabil intre 2500-3300 euro in functie de gradul de lasare al sanilor si interventia recomandata.

  Interventia se efectueaza cu anestezie generala.

  Pretul include toate cheltuielile si anume: operatia, anestezia generala,bustiera, o noapte internare in clinica, tratamentul postoperator in clinica, controalele si pansamentele postoperator.

  Pentru aceasta interventie primiti CADOU o interventie pentru marirea si conturarea buzelor sau tratarea ridurilor.

  NU este inclus pretul analizelor preoperator.

Best price
 • MARIREA SANILOR

 • 3500/ operatie
 • Pretul pentru operatia de marire a sanilor este 3500 Euro.

  Implanturile sunt rotunde si anatomice Matrix si beneficiaza de Garantie pe Viata pe baza cardului de garantie. Acest pret include toate cheltuielile si anume: operatia, anestezia generala, implanturi, bustiera, o noapte internare in clinica, tratamentul postoperator in clinica, controalele si pansamentele postoperator.

   

   

  Pentru aceasta interventie primiti CADOU o interventie pentru marirea si conturarea buzelor sau tratarea ridurilor.

  NU este inclus pretul analizelor preoperator.

 • Asimetrie Mamara

 • 1700 - 3500/ operatie
 • Pretul pentru corectarea asimetriei mamare variaza in functie de ce anume trebuie corectat:
  – marirea sanului mic,
  – micsorarea si ridicarea sanului mare,
  – marirea sanului mic combinata cu micsorarea si ridicarea sanului mare.

  Implanturile sunt rotunde si anatomice Matrix si beneficiaza de Garantie pe Viata pe baza cardului de garantie. Pretul variaza intre 1700-3500 euro cu toate cheltuielile incluse si anume: operatia, implantul (daca este necesar), anestezia generala, bustiera, internare o noapte in clinica, medicatia postoperator in clinica.

3 motive pentru care sa alegi sa te opereze  Dr. Radu Voicu

SIGURANTA – Realizarea cu success a interventiilor chirurgicale este rezultatul colaborarii optime intre tine, pacient sau pacienta, chirurg si echipa lui precum si clinica medicala unde se efectueaza interventia.

O clinica privata importanta iti ofera ce este mai bun in materie de confort si siguranta

Dr Voicu  efectueaza interventiile chirurgicale intr-un  centru medical acreditat pentru interventii chirurgicale, care ofera un mediu prietenos pentru operatii in conditii de siguranta. Detine spatii intime si confortabile cu un mediu linistit pentru o revenire dupa operatie in conditii optime.

CALITATE – Dr. VOICU foloseste in activitatea sa produse de cea mai buna CALITATE ale unor lideri globali pe piata de medicina estetica.

Stiati ca ?

– Eurosilicone  si  Nagor – sunt cei mai importanti producatori de implante mamare rotunde “Round Collection” si implante anatomice “The Matrix” si „CoGel”, fiind membri ai grupului GC Aesthetics ?

– Implantele produse de Eurosiliconesi Nagor sunt GARANTATE PE VIATA in baza cardului de Garantie pe care fiecare pacienta il primeste dupa operatie si pe care sunt trecute datele de identificare personalizate ale fiecarui implant?

GARANTIE – Dr. VOICU foloseste in activitatea sa produse de top ale unor lideri importanti in zona lor de activitate.
Implanturile mamare Eurosilicone, “Round Collection” si “The Matrix”, precum si implanturile mamare Nagor – „CoGel” sunt insotite de GARANTIE PE VIATA.

Dupa fiecare interventie pacientele primesc un Card de Garantie care contine toate datele de identificare personalizate ale implanturilor mamare folosite.

 

Acest Card este cel care confera Garantie implanturilor.
Pe baza acestui card va puteti inscrie in programul VIP Club.