DESPRE DR. RADU VOICU

Dr. VOICU este medic primar de chirurgie plastica din anul 2006, fiind coordonatorul activitatii chirurgicale la Bendis Medical Bucuresti, avand o EXPERIENTA de 19 ani in chirurgia plastica si estetica.

In urma cursurilor efectuate, Dr. VOICU a obtinut certificari si atestari precum si recunoastere pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu.

In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale si nechirurgicale, cu rezultate apreciate de catre pacienti.

Certificat medic primar chirurgie plastica din anul 2006, si-a desavarsit pregatirea profesionala intr-o clinica de prestigiu in chirurgia plastica – Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri – Bucuresti, absolvind specialitatea si devenind medic specialist in anul 2001.

Dupa terminarea studiilor de specialitate, a participat la cursuri de supra-specializare si la congrese de specialitate in tara si strainatate. Prin acestea s-a pefectionat in chirurgia sanilor si siluetei, chirurgia faciala si tehnici moderne de reintinerire, dovedind  PROFESIONALISM.

DR. RADU VOICU

Medic primar chirurgie plastica

Experienta Dr. Voicu

Dupa terminarea studiilor de specialitate, Dr. Voicu a participat la cursuri de supra-specializare si la congrese de specialitate in tara si strainatate. Prin acestea s-a pefectionat in chirurgia sanilor si siluetei, chirurgia faciala si tehnici moderne de reintinerire.

ALLERGAN
RESTYLANE
DYSPORT
EUROSILICONE

DISPONIBILITATE

Dupa efectuarea interventiei Dr. VOICU ofera o DISPONIBILITATE completa pentru comunicarea cu pacientele si pacientii, oricand este nevoie si cand acestia considera oportun pentru obtinerea unor informatii pentru a avea dupa operatie un bun CONFORT. Comunicarea cu Dr. VOICU este facila prin telefon, email si Whatsapp. Deci pentru orice nelamurire postoperator contactati-l cu incredere pe Dr. VOICU!