DESPRE DR. RADU VOICU

Dr. VOICU este medic primar de chirurgie plastica din anul 2006, fiind coordonatorul activitatii chirurgicale la Bendis Medical Bucuresti, avand o EXPERIENTA de 19 ani in chirurgia plastica si estetica.

In urma cursurilor efectuate, Dr. VOICU a obtinut certificari si atestari precum si recunoastere pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu.

In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale si nechirurgicale, cu rezultate apreciate de catre pacienti.

Certificat medic primar chirurgie plastica din anul 2006, si-a desavarsit pregatirea profesionala intr-o clinica de prestigiu in chirurgia plastica – Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri – Bucuresti, absolvind specialitatea si devenind medic specialist in anul 2001.

Dupa terminarea studiilor de specialitate, a participat la cursuri de supra-specializare si la congrese de specialitate in tara si strainatate. Prin acestea s-a pefectionat in chirurgia sanilor si siluetei, chirurgia faciala si tehnici moderne de reintinerire, dovedind  PROFESIONALISM.

Dr. VOICU efectueaza interventiile chirurgicale intr-o clinica de prestigiu, renumita pentru conditiile de SIGURANTA intra si postoperatorie oferite pacientelor si pacientilor : Academica Medical CenterAviatorilor din Bucuresti.

DR. RADU VOICU

Medic primar chirurgie plastica

Experienta Dr. Voicu

Dupa terminarea studiilor de specialitate, Dr. Voicu a participat la cursuri de supra-specializare si la congrese de specialitate in tara si strainatate. Prin acestea s-a pefectionat in chirurgia sanilor si siluetei, chirurgia faciala si tehnici moderne de reintinerire.

ALLERGAN
RESTYLANE
DYSPORT
EUROSILICONE

DISPONIBILITATE

Dupa efectuarea interventiei Dr. VOICU ofera o DISPONIBILITATE completa pentru comunicarea cu pacientele si pacientii, oricand este nevoie si cand acestia considera oportun pentru obtinerea unor informatii pentru a avea dupa operatie un bun CONFORT. Comunicarea cu Dr. VOICU este facila prin telefon, email si Whatsapp. Deci pentru orice nelamurire postoperator contactati-l cu incredere pe Dr. VOICU!