TOTUL DESPRE IMPLANTURI

In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale, in urma carora pacientele si pacientii au fost foarte multumiti. Dr. VOICU a obtinut, in urma cursurilor efectuate, numeroase certificari si atestari, precum si recunoastere internationala, pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu

Util de stiut despre implanturi

Implanturile cu silicon au fost introduse pentru prima data in 1962. Ambele tipuri de silicon, atat invelisul cat si continutul au fost imbunatatite pe parcursul anilor. De exemplu, perfectionarile la invelisul siliconic au redus riscul de spargere al implantului. Continutul este format dintr-un gel coeziv care nu curge si isi pastreaza forma.

Ghidul Fetelor pentru Marirea Sanilor

Garantia pe Viata GCA Comfort guarantee

recuperarea dupa operatiile la sani

Marca implanturilor

Marca implantului. Conteaza pentru tine?

Ok, hai sa vorbim detalii despre diversele marci de implanturi. Eu prefer sa folosesc implanturi mamare cu gel siliconic coeziv, rotunde si anatomice, produse de Eurosilicone, membra a grupului GCAesthetics. Aceste implanturi sunt excelente, preferinta mea pentru acestea este determinata de rezultatele foarte bune obtinute in peste 10 ani de experienta cu ele. Un alt motiv este acela ca producatorul ofera GARANTIE PE VIATA pentru aceste tipuri de implante.

De ce folosesc aceste implanturi

Eu folosesc Eurosilicone si Nagor care sunt ultima generatie de implanturi cu silicon, avand toate aprobarile medicale ale Uniunii Europene. Ele contin gel siliconic coeziv intr-o membrana groasa si rezistenta care reduce la minim riscul de rupere. Tensiunea maxima de rupere a membranei de silicon este de 400%, ceea ce inseamna ca trebuie sa isi mareasca dimensiunile de 4 ori pana sa se rupa, lucru ce este practic imposibil in cazul implanturilor folosite de mine pentru marirea sanilor.

75%

din femei

... au spus ca marirea sanilor ``MERITA``

CHIRURGIA SANILOR TE AJUTA

61%

din pacientele noastre

... au acum parte de mai mult SEX

70%

din paciente

... spun ca satisfactia vietii sexuale a CRESCUT