PROFILURILE IMPLANTURILOR

In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale, in urma carora pacientele si pacientii au fost foarte multumiti. Dr. VOICU a obtinut, in urma cursurilor efectuate, numeroase certificari si atestari, precum si recunoastere internationala, pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu

Profilurile impanturilor

S-ar putea sa fi auzit cate ceva despre profilurile implanturilor daca esti interesata de marirea sanilor. Aici te voi ajuta sa iti formezi o idee despre care sunt profilurile implanturilor si in ce situatii sunt recomandate, fiecare diferentiat.

Ghidul Fetelor pentru Marirea Sanilor

Garantia pe Viata GCA Comfort guarantee

recuperarea dupa operatiile la sani

Alegerea profilului recomandat

Implanturile rotunde au diferite profiluri. Profilul reprezinta inaltimea implantului pentru un diametru dat. Profilurile pot fi moderate, joase, inalte si super inalte. La modul general, implanturile cu profil inalt au tendinta de a da un aspect mult mai natural sanului. In alegerea implantului, eu recomand profilul inalt corespunzator cu diametrul bazei sanului. In anumite situatii in care exista o asimetrie vizibila a sanilor, care necesita numai marirea lor diferentiata, folosesc pentru sanul mai mic, implant cu profil inalt, iar pentru sanul mai mare, implant cu profil moderat, cu diametrul corespunzator bazei sanului.

Recomandarea mea

Lasa-l pe chirurgul tau sa aleaga profilul implantului!

In cadrul consultatiei iti voi explica ce profil al implantului iti recomand sa folosim special pentru tine.

75%

din femei

... au spus ca marirea sanilor ``MERITA``

CHIRURGIA SANILOR TE AJUTA

61%

din pacientele noastre

... au acum parte de mai mult SEX

70%

din paciente

... spun ca satisfactia vietii sexuale a CRESCUT