FORMA IMPLANTURILOR

In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale, in urma carora pacientele si pacientii au fost foarte multumiti. Dr. VOICU a obtinut, in urma cursurilor efectuate, numeroase certificari si atestari, precum si recunoastere internationala, pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu

Forma impanturilor: rotunde si anatomice

Implanturile pot fi rotunde sau anatomice. Implanturile rotunde sunt simetrice si datorita formei pot fi introduse mai usor. La acest tip de implanturi, inaltimea maxima este situata in centrul implantului. Implanturile anatomice au forma de picatura si sunt asimetrice. Inaltimea maxima nu este situata in centrul implantului ci este excentrica.Eu folosesc in activitatea mea ambele tipuri de implanturi. Alegerea formei implantului o fac in functie de mai multi factori printre care cei mai importanti sunt forma toracelui, diametrul sanului preoperator si pozitia areolei mamare pe san.

Ghidul Fetelor pentru Marirea Sanilor

Garantia pe Viata GCA Comfort guarantee

recuperarea dupa operatiile la sani

Implaturi rotunde

Daca areola mamara este situata aproximativ in mijlocul sanului, atunci recomandarea poate fi pentru implant rotund, deoarece inaltimea maxima a implantului va corespunde areolei.

Implanturi anatomice

Daca areola mamara este situata mai jos si mai aproape de santul de sub san, recomandarea poate fi de implant anatomic, deoarece inaltimea excentrica a implantului va fi in dreptul areolei mamare, sanul capatand o forma armonioasa.

In cadrul consultatiei iti voi explica ce tip de implant iti recomand sa folosim special pentru tine.

75%

din femei

... au spus ca marirea sanilor ``MERITA``

CHIRURGIA SANILOR TE AJUTA

61%

din pacientele noastre

... au acum parte de mai mult SEX

70%

din paciente

... spun ca satisfactia vietii sexuale a CRESCUT